Deneyap Teknoloji Atölyeleri E-Sınav Duyurusu Hakkında

4. sınıf öğrencileri için Deneyap Teknoloji Atölyesi'ne  öğrenci  alımlarının ilk  aşamasını oluşturan  elektronik sınav(e-sınav) için  başvurular 7 Şubat- 25 Şubat 2024 tarihleri arasında online ortamda alınacaktır.

Gençlik Merkezleri; gençlerin serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak, gençleri sosyal,  kültürel,    sanatsal    ve    sportif    faaliyetlere    yönlendirmek,    gençlerin    gelişimine    katkıda bulunmak,gençlere rehberlik ve danışmanlık yapmak,gençleri zararlı alışkanlıklara karşı bilinçlendirmek amacıyla sanatsal, sosyal, kültürel, zihinsel ve eğitsel faaliyetler ile tarihi ve kültürel geziler, kamplar ve sportif faaliyetleri düzenleyen merkezleridir.

Bu  bağlamda    81  ilde  104  Deneyap  Teknoloji  Atölyesine öğrenci  alımlarının  ilk  aşamasını  oluşturan  elektronik  sınav(e-sınav)  için  başvurular  7 Şubat-25 Şubat 2024 tarihleri arasında online ortamda alınacaktır.

İlgili Deneyap projesine başvuru yapabilecek sınıflar ( 4.sınıf öğrencilerini ) kapsamaktadır.

Deneyap  faaliyetine  katılmak  isteyen öğrenciler  başvurularını  DENEYAP.ORG  internet  adresi  üzerinden  online  olarak  yapabilmektedir.