VELİ ÖĞRETMEN GÖRÜŞME ZAMAN ÇİZELGESİ(2.DÖNEM)

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEM

VELİ - ÖĞRETMEN GÖRÜŞME GÜNLERİ

Bakanlığımızın 2023/28 nolu genelgeleri ile velilerin okul ziyaretleri ve öğretmenlerle görüşmelerinin daha nitelikli, düzenli ve sağlıklı olması için okulumuz tarafından planlama yapılmış ve  ziyaretler için eğitim öğretim faaliyetlerini aksatmayacak şekilde zaman çizelgesi oluşturulmuştur. Planlanan görüşme ve toplantılar dışında velilerimizin okul içinde bulunmaları pedagojik olarak doğru olmayıp gerekli hassasiyet gösterilmesi hususunda anlayışınızı bekler eğitim öğretim yılı II. döneminin hayırlı olmasını dileriz.

Ruhi AKPINAR

Okul Müdürü

Okulumuzda öğretmen - veli görüşme saatleri aşağıdaki tabloda gün ve saat olarak belirtilmiştir.

Velilerimizin belirtilen gün ve saatlerde görüşme yapmaları eğitim ve öğretimin aksamaması açısından önemlidir.

meb_iys_dosyalar/25/21/768073/dosyalar/2024_02/13120810_2.pdf