Ömer Duygun İlkokulu
ŞÜKRÜPAŞA MAH. SEMT GARAJI CAD. NO 10 YAKUTİYE / ERZURUM

VİZYON

Eğitim-öğretimde kalitesi ve başarılı çalışmaları ile fark yaratan seçkin bir kurum olmaktır.

MİSYON

MİSYONUMUZ Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, entelektüel, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir. DEĞERLERİMİZ Aklın ve bilimin ışığında ilerlemek Sürekli öğrenen ve gelişen bir kurum olmak, Özverili, çalışkan, gelişime açık, etik, çözüm odaklı, donanımlı ve nitelikli bir kadro ile çalışmak, İnsan ilişkilerinde adil, güvenilir olmak; sevgi, saygı, açık iletişim ve empatik yaklaşımı esas almak, Olumlu, geliştirici kurum iklimi yaratmak, Tam öğrenmeyi gerçekleştirmek, Öğrencilerimizin bireysel ilgi ve gereksinimlerini önemsemek, Akademik başarı ile birlikte bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında da başarılı bireyler yetiştirmek, Velilerimizle çocuklarının gelişimi için iletişim ve işbirliği içinde olmak, onlara rehberlik etmek. “Ömer Duygunlu Olma” kültürünü kuşaktan kuşağa aktarmak.

BAŞARILAR

2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde Yeni açılan okul olduğumuz için şuan herhangi bir başarımız bulunmamaktadır.

Kalorifer Doğalgaz

Merkezde